januari 26, 2023
Sponsors

Uniek partnership HandbikeBattle en Fonds Gehandicaptensport

De HandbikeBattle heeft een nieuwe hoofdpartner: Fonds Gehandicaptensport. Dankzij deze mooie samenwerking kunnen wij ook de komende jaren de HandbikeBattle organiseren. De samenwerking werd in stijl ingeluid met een warming-up naar de top van een duin in Wijk aan Zee.

Fonds Gehandicaptensport maakt zich sterk om sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk te maken zodat zij altijd en overal kunnen sporten. Om die reden hebben zij ook Uniek Sporten ontwikkeld; hét Nederlandse platform waar je alles vindt over sporten en bewegen met een beperking. Je kunt er sport- en beweegadvies op maat krijgen. En mensen met een beperking kunnen er een aanvraag doen om een sporthulpmiddel uit te proberen of aan te schaffen. Met advies én eventuele financiering.

Unieke samenwerking
Met Uniek Sporten zorgen Fonds Gehandicaptensport en haar partners ervoor dat nog meer mensen met een beperking kunnen genieten van sport en bewegen. “Die missie past geweldig bij ons!”, aldus Rogier Broeksteeg, voorzitter van de HandbikeBattle. “Zij geven sporters de mogelijkheden en middelen voor sporten en bewegen. Wij doen daar met ons evenement nog een schepje bovenop door de sporters te laten ervaren wat een extreme fysieke uitdaging met hen doet. En hen daarmee power te geven om ook andere uitdagingen in het leven aan te gaan en dromen waar te maken. Wij verheugen ons erop om samen mooie Oostenrijkse edities neer te zetten.”
Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport vult aan: ”Samen hopen wij zo veel mogelijk mensen met een beperking te inspireren om te gaan sporten en bewegen. Door Uniek Sporten prominent onder de aandacht te brengen willen we meer bekendheid genereren voor alle mogelijkheden bij ons Uniek Sporten platform. Waarbij het belangrijkste doel is om de sportparticipatie te verhogen onder onze doelgroep met een beperking.”

MoveForward blijft sponsor
De afgelopen edities was MoveForward onze hoofdsponsor. Zij steunden ons financieel en droegen actief bij door extra handen te bieden in de week zelf en delen van het weekprogramma te organiseren. We zijn heel blij dat zij nog steeds betrokken blijven door middel van een zilveren sponsorschap én hun enthousiaste aanwezigheid in Oostenrijk!