2KERR

is dé specialist in hulpmiddelen met balanstechniek.

Een hulpmiddel met balanstechniek (ook wel balansrolstoel) zal je misschien niet zomaar iets zeggen, maar wellicht ken je ons van die video’s in de natuur. Rijdend door het bos om je hond uit te laten of met de familie op het strand? Of heb je ons op een trap voorbij zien komen, toen de weg ineens bleek op te houden?

We snappen dat dit wat extreem kan klinken, maar wij geven graag aan wat er allemaal mogelijk is. Verder kunnen onze rolstoelen ook gewoon binnenshuis rijden en de juiste ondersteuning bieden die je nodig hebt gedurende de dag. Een hulpmiddel met balanstechniek kan meer dan een traditioneel hulpmiddel. Of je nu iets actiefs zoekt of juist volledige ondersteuning vanuit je zitting nodig hebt, wij kunnen je helpen met de juiste oplossing.

Met ons team geloven wij in luisteren naar iemand zijn wensen en behoeftes en dat samenbrengen in de juiste match qua hulpmiddel, iets wat hedendaags niet altijd vanzelfsprekend is. Onze slogan “Simply Go!” is meer dan een belofte – het is onze roeping om kwaliteit van leven te verbeteren door de inzet van hulpmiddelen met balanstechnologie.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website of kom eens langs in ons Experience Center.