Coloplast

Coloplast is al meer dan 60 jaar producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg. Dit doen zij vanuit een heldere missie: het leven gemakkelijker maken voor mensen met een blaas- en/of darmprobleem, door voor iedereen een passende oplossing te vinden. Dat doen zij aan de hand van de producten die zij zo comfortabel mogelijk maken. Maar ook door mee te denken over zaken die het leven gemakkelijker maken.

Coloplast Fit for Life
Fit for Life ondersteunt mensen met een dwarslaesie fit(ter) door het leven te gaan door het geven van adviezen over voeding, praktische tips en richtlijnen voor meer dagelijkse beweging, tips over eropuit gaan en rolstoeltoegankelijke locaties en het delen van inspirerende verhalen.
Met Fit for Life onderschrijft Coloplast haar missie: het leven gemakkelijker maken voor mensen met een darm- en/of blaasprobleem. Fit for Life is ontwikkeld voor en door mensen met een dwarslaesie, hun partners en familieleden en zorgprofessionals.

Uit interviews met de patiëntenvereniging en zorgprofessionals in de revalidatiecentra is gebleken dat rondom ‘fitheid’ thema’s als goede voeding, bewegen en het sociale leven een belangrijke rol spelen om een fit leven te leiden. Met Fit for Life wil Coloplast inspireren, motiveren en activeren om in beweging te komen.

Voor meer informatie en de inspirerende verhalen: www.coloplastfitforlife.nl, of Facebook.