Lighthouse software

Lighthouse software is dé softwarepartner voor organisaties en zorgprofessionals die werkzaam zijn in de revalidatie, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen.
Wij geloven dat slimme en modulaire software bijdraagt aan de verbetering van kwaliteit van zorg en daarmee het succes van zorginstellingen. Onze software is efficiënt, ultra veilig en met focus op gebruiksgemak.
Ons succes als bedrijf is afhankelijk van de inzet en kwaliteit van onze medewerkers. Wij bieden een werkomgeving waar happy professionals optimaal tot hun recht komen en alle kans krijgen om hun kwaliteiten te ontplooien.

Lighthouse software levert de applicaties QuestManager, welke wordt ingezet voor het verzamelen en verwerken van kwaliteit- uitkomsten- metingen en DashboardManager, een tool die een breed scala aan rapportage- en analysemogelijkheden biedt.

Ons sponsorbeleid is gericht op het ondersteunen van initiatieven waarbij de kernbegrippen ‘sportief’, ‘vitaal’ en ‘gepassioneerd’ centraal staan. Passie en betrokkenheid zijn essentieel bij het beoefenen van sport. In een steeds meer digitale wereld is sport de uitlaatklep en sociale verrijking die de mens vitaal houdt. Daarom geloven wij dat iemand zichzelf iedere keer opnieuw moet uitdagen om te streven naar het beste. Het beste als mens en als happy professional.
De HandbikeBattle past perfect bij onze uitgangspunten; jezelf uitdagen, jezelf overwinnen en het beste in jezelf naar boven halen, letterlijk boven op de berg!

#samendezorgbetermaken

website: www.lighthouse-software.nl