Individueel

Handbikers die geen deel uitmaken van een revalidatieteam, kunnen zich inschrijven als individuele deelnemer.

Er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar voor individuele deelnemers. In 2020 zijn dat er ongeveer 50. Zo nodig werken we met een wachtlijst. De afgelopen jaren hoefden wij gelukkig geen individuele deelnemers af te wijzen. We werkten met een tijdelijke wachtlijst en konden uiteindelijk iedereen toelaten.

Elke individuele deelnemer is verplicht om samen met een buddy naar boven te fietsen. De buddy mag niet fietsen in een handbike omdat hij dan niet snel genoeg kan ingrijpen als dat nodig is.

Deelname van valide handbikers is niet mogelijk.

Vooraf
De individuele deelnemers kunnen zich vanaf 1 januari om 12.00 uur ’s middags inschrijven. In tegenstelling tot andere jaren verloten we de startbewijzen onder de mensen die zich op 1 januari tussen 12.00 uur en 0.00 uur inschrijven. Je hoeft er daarmee niet meer precies om 12.00 uur bij te zijn, maar je kunt het op 1 januari iets rustiger aan doen.

De inschrijving is niet overdraagbaar.

Het inschrijfgeld (135 euro) moet voor 15 januari binnen zijn en de medische screeningsgegevens uiterlijk 1 maart. Als je later bent dan deze deadlines, kom je onderaan de wachtlijst te staan en komt je inschrijving in gevaar. De voorlopige inschrijving is definitief na het overleggen en controle van:

  • Medische screeningsgegevens: zie Medische screening
  • Kopie van je classificatie
  • Betalen inschrijfgeld (135 euro) via NL82RABO0386153639 o.v.v. deelnemer HandbikeBattle en voornaam en achternaam deelnemer

Wij laten weten of we de gegevens in goede orde hebben ontvangen en of de inschrijving definitief is. Deelnemers die zich vóór 1 april uitschrijven, krijgen het inschrijfgeld terug minus 15 euro administratiekosten. Als je je na 1 april uitschrijft, is de wedstrijdkleding al besteld en krijg je het inschrijfgeld niet terug. Uiteraard krijg je dan wel de kleding.

De kosten voor deelname zijn inclusief:

  • Wedstrijddeelname (verzorgingsposten en medische ondersteuning)
  • Wedstrijdtenue (wielrenbroek of tight en shirt)
  • Vervoer van handbike en deelnemers terug naar start
  • Finisher-shirt

De hele procedure voor de inschrijving, loting en de medische screening van individuele deelnemers staat beschreven in een apart document.

Vragen? Mail info@handbikebattle.nl