Individueel

Handbikers die geen deel uitmaken van een revalidatieteam, kunnen zich inschrijven als individuele deelnemer. Er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar voor individuele deelnemers.

Elke individuele deelnemer is verplicht om samen met een buddy naar boven te fietsen. De buddy mag niet fietsen in een handbike omdat hij dan niet snel genoeg kan ingrijpen als dat nodig is. De buddy hoeft zich niet in te schrijven en betaalt geen inschrijfgeld.

Deelname van valide handbikers is niet mogelijk.

Meedoen in 2022
Het is nog niet duidelijk of de HandbikeBattle in 2022 door kan gaan, maar we zijn wel begonnen met de voorbereiding.

De handbikers die in 2020 als individuele deelnemer mee zouden doen krijgen voorrang in 2022. De mensen die in aanmerking komen voor voorrang kregen daarover in november bericht. Kreeg je dit niet, dan kon je tot half december een e-mail sturen naar info@handbikebattle.nl.

De belangstelling voor voorrang is groot, maar er zijn nog een paar plaatsen over. Begin januari verloten we de laatste plaatsen voor individuele deelnemers. Lees meer over de inschrijving voor de laatste plaatsen en over de invloed van de coronamaatregelen op deelname.

Als je meedoet met een team kan je je niet inschrijven als individuele deelnemer!

Eenmaal ingeloot
Als je bent ingeloot, krijg je een uitnodiging om je medisch dossier in Sportvitalit in te vullen. Je krijgt een deadline voor het invullen van de medische screeningsgegevens en het betalen van je inschrijfgeld (120 euro).
De voorlopige inschrijving is definitief na het overleggen en controle van:

  • Medische screeningsgegevens: zie Medische screening
  • Kopie van je classificatie
  • Betalen inschrijfgeld (120 euro) via NL82RABO0386153639 (Stichting Handbike Events), o.v.v. deelnemer HandbikeBattle en voornaam en achternaam deelnemer

Wij laten weten of we de gegevens in goede orde hebben ontvangen en of de inschrijving definitief is. Deelnemers die zich vóór 1 maart uitschrijven, krijgen het inschrijfgeld terug minus 40 euro administratiekosten en Sportvitalit. Als je je na 1 maart uitschrijft, is de wedstrijdkleding al besteld en krijg je het inschrijfgeld niet terug. Uiteraard krijg je dan wel de kleding. Als de HandbikeBattle wordt geannuleerd, krijg je het inschrijfgeld terug, minus 20 euro administratiekosten.

De kosten voor deelname zijn inclusief:

  • Wedstrijddeelname (verzorgingsposten en medische ondersteuning)
  • Wedstrijdtenue (wielrenbroek of tight en shirt)
  • Vervoer van handbike en deelnemers terug naar start
  • Finisher-shirt

De hele procedure voor de inschrijving, loting en de medische screening van individuele deelnemers staat beschreven in een apart document.

Vragen? Mail info@handbikebattle.nl

Wedstrijdreglement