Individueel

Handbikers die geen deel uitmaken van een revalidatieteam, kunnen zich inschrijven als individuele deelnemer.

Er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar voor individuele deelnemers. In 2020 zijn dat er (voorlopig) 44. Zo nodig werken we met een wachtlijst. De afgelopen jaren hoefden wij gelukkig geen individuele deelnemers af te wijzen. We werkten met een tijdelijke wachtlijst en konden uiteindelijk iedereen toelaten.

Elke individuele deelnemer is verplicht om samen met een buddy naar boven te fietsen. De buddy mag niet fietsen in een handbike omdat hij dan niet snel genoeg kan ingrijpen als dat nodig is. De buddy hoeft zich niet in te schrijven en betaalt geen inschrijfgeld.

Deelname van valide handbikers is niet mogelijk.

Vooraf
De individuele deelnemers kunnen zich vanaf 1 januari om 12.00 uur ’s middags inschrijven.

Schrijf je hier in!

Als je het formulier hebt ingestuurd, krijg je meteen een bevestiging via e-mail.

Het aantal beschikbare startbewijzen voor individuele deelnemers is (voorlopig) 44. Dit heeft alles te maken met de veiligheid op het parcours. In tegenstelling tot andere jaren hebben we de startbewijzen verloot onder de mensen die zich op 1 januari tussen 12.00 uur en 0.00 uur inschreven. Alle mensen die meegeloot hebben, hebben inmiddels bericht gekregen. De inschrijving is niet overdraagbaar.

Er staan momenteel 9 mensen op de wachtlijst. Zodra er individuele deelnemers afvallen, plaatsen we iemand van de wachtlijst. Er zijn inmiddels 14 mensen van de wachtlijst doorgeschoven naar de lijst van individuele deelnemers.
Wij hopen dat we – net als andere jaren – uiteindelijk alle mensen van de wachtlijst kunnen plaatsen! Als we je van de wachtlijst halen, krijg je nieuwe deadlines voor de medische screening, betalen inschrijfgeld etc.

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de HanbikeBattle van 2020; we plaatsen je dan onderaan op de wachtlijst en je hebt écht nog kans om mee te doen!

Het hele proces van inschrijving en medische screening staat op de pagina Individueel in het document Procedure individuele deelnemers HandbikeBattle 2020.

Eenmaal ingeloot
Als je bent ingeloot, krijg je een uitnodiging om je medisch dossier in Sportvitalit in te vullen. De medische screeningsgegevens moeten uiterlijk 1 maart binnen zijn en het inschrijfgeld (135 euro) voor de deadline die de organisatie je geeft zodra je bent ingeloot.  

Als je later bent dan de deadlines, kom je onderaan de wachtlijst te staan en komt je inschrijving in gevaar. De voorlopige inschrijving is definitief na het overleggen en controle van:

  • Medische screeningsgegevens (uiterlijk 1 maart): zie Medische screening
  • Kopie van je classificatie
  • Betalen inschrijfgeld (135 euro) via NL82RABO0386153639 o.v.v. deelnemer HandbikeBattle en voornaam en achternaam deelnemer

Wij laten weten of we de gegevens in goede orde hebben ontvangen en of de inschrijving definitief is. Deelnemers die zich vóór 1 april uitschrijven, krijgen het inschrijfgeld terug minus 15 euro administratiekosten. Als je je na 1 april uitschrijft, is de wedstrijdkleding al besteld en krijg je het inschrijfgeld niet terug. Uiteraard krijg je dan wel de kleding.

De kosten voor deelname zijn inclusief:

  • Wedstrijddeelname (verzorgingsposten en medische ondersteuning)
  • Wedstrijdtenue (wielrenbroek of tight en shirt)
  • Vervoer van handbike en deelnemers terug naar start
  • Finisher-shirt

De hele procedure voor de inschrijving, loting en de medische screening van individuele deelnemers staat beschreven in een apart document.

Vragen? Mail info@handbikebattle.nl