Individueel

Handbikers die geen deel uitmaken van een revalidatieteam, kunnen zich inschrijven als individuele deelnemer. Er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar voor individuele deelnemers.

Elke individuele deelnemer is verplicht om samen met een buddy naar boven te fietsen. De buddy mag niet fietsen in een handbike omdat hij dan niet snel genoeg kan ingrijpen als dat nodig is. De buddy hoeft zich niet in te schrijven en betaalt geen inschrijfgeld.

Deelname van valide handbikers is niet mogelijk.

Er is nog niets bekend over deelname aan de HandbikeBattle in 2022.

Eenmaal ingeloot
Als je bent ingeloot, krijg je een uitnodiging om je medisch dossier in Sportvitalit in te vullen. Je krijgt een deadline voor het invullen van de medische screeningsgegevens en het betalen van je inschrijfgeld (135 euro).
De voorlopige inschrijving is definitief na het overleggen en controle van:

  • Medische screeningsgegevens: zie Medische screening
  • Kopie van je classificatie
  • Betalen inschrijfgeld (135 euro) via NL82RABO0386153639 o.v.v. deelnemer HandbikeBattle en voornaam en achternaam deelnemer

Wij laten weten of we de gegevens in goede orde hebben ontvangen en of de inschrijving definitief is. Deelnemers die zich vóór 1 april uitschrijven, krijgen het inschrijfgeld terug minus 15 euro administratiekosten. Als je je na 1 april uitschrijft, is de wedstrijdkleding al besteld en krijg je het inschrijfgeld niet terug. Uiteraard krijg je dan wel de kleding.

De kosten voor deelname zijn inclusief:

  • Wedstrijddeelname (verzorgingsposten en medische ondersteuning)
  • Wedstrijdtenue (wielrenbroek of tight en shirt)
  • Vervoer van handbike en deelnemers terug naar start
  • Finisher-shirt

De hele procedure voor de inschrijving, loting en de medische screening van individuele deelnemers in 2020 staat beschreven in een apart document. Informatie voor 2021 volgt in het najaar van 2020.

Vragen? Mail info@handbikebattle.nl