november 20, 2020
Evenement

HandbikeBattle 2021 in Nederland

Helaas hebben wij moeten besluiten dat de HandbikeBattle in 2021 niet in Oostenrijk is maar in Nederland. De situatie rondom de COVID-19-pandemie is te onzeker; ook als er op redelijk korte termijn een vaccin is. De planning van de vaccinatie is nog onduidelijk, maar ook de resultaten zijn voorlopig niet bekend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groepsbescherming.

In alle opzichten houden wij in eerste instantie rekening met de veiligheid van de deelnemers. En dat is de reden dat wij hebben besloten om volgend jaar niet naar Oostenrijk te gaan, maar in Nederland te blijven.

Verschillende evenementen in Nederland
Het plan is om verschillende alternatieven in Nederland te organiseren. Uiteraard volgens de regels die op dat moment gelden.
Om te beginnen organiseren we zondag 7 februari om 16 uur een virtuele HandbikeBattle trainingswedstrijd.
Op 17 april (14.00-16.00 uur) is er een Alternatieve HandbikeBattle, verspreid over Nederland.
In september of oktober hopen we de HandbikeBattle-Dutch edition te organiseren. Nadere informatie volgt zodra dit bekend is.

Kijk voor andere Handbike-evenementen ook op Handbiken.nl.

We begrijpen dat het een teleurstelling is dat we niet naar Oostenrijk gaan, maar we gaan er samen met de revalidatiecentra en de sponsors alles aan doen om de deelnemers uit te dagen om in training te blijven en toe te werken naar de andere sportieve uitdagingen. We houden jullie op de hoogte. Blijf trainen, blijf fit en blijf gezond!