november 20, 2020
Evenement

HandbikeBattle 2021 in Nederland

Helaas hebben wij moeten besluiten dat de HandbikeBattle in 2021 niet in Oostenrijk is maar in Nederland. De situatie rondom de COVID-19-pandemie is te onzeker; ook als er op redelijk korte termijn een vaccin is. De planning van de vaccinatie is nog onduidelijk, maar ook de resultaten zijn voorlopig niet bekend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groepsbescherming.

In alle opzichten houden wij in eerste instantie rekening met de veiligheid van de deelnemers. En dat is de reden dat wij hebben besloten om volgend jaar niet naar Oostenrijk te gaan, maar in Nederland te blijven.

Twee evenementen in Nederland
Natuurlijk komt er wel een alternatief. Het plan is om in het voorjaar én in het najaar een alternatief in Nederland te organiseren. Beide dagen organiseren we uiteraard volgens de regels die op dat moment gelden. Het uitgangspunt is (voorlopig) dat het evenement in het najaar ‘live’ plaatsvindt.

We begrijpen dat dit een teleurstelling is, maar we gaan er samen met de revalidatiecentra alles aan doen om de deelnemers uit te dagen om in training te blijven en toe te werken naar twee andere sportieve uitdagingen. We houden jullie op de hoogte. Blijf trainen, blijf fit en blijf gezond!