Helaas hebben wij moeten besluiten dat de HandbikeBattle in 2021 niet in Oostenrijk is maar in Nederland. De situatie rondom de COVID-19-pandemie is te onzeker; ook als er op redelijk korte termijn een vaccin is. De planning van de vaccinatie is nog onduidelijk, maar ook de resultaten zijn voorlopig niet bekend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groepsbescherming.

In alle opzichten houden wij in eerste instantie rekening met de veiligheid van de deelnemers. En dat is de reden dat wij hebben besloten om volgend jaar niet naar Oostenrijk te gaan, maar in Nederland te blijven.

  • In februari organiseerden we een virtuele HandbikeBattle.
  • In april organiseerden we de Alternatieve HandbikeBattle in heel Nederland.
  • Op 9 oktober organiseren we de Dutch edition in het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Dit wordt een klein evenement vanwege de onduidelijkheid over de COVID-19 maatregelen; alleen voor de teams van de Nederlandse centra en helaas niet voor individuele deelnemers en buitenlandse teams. We willen daarmee de risico’s voor de deelnemers en de organisatie zo veel mogelijk beperken. De contactpersonen van de teams krijgen informatie over de inschrijving en de medische screening. Lees meer.

Kijk voor meer evenementen op Handbiken.nl.