Op 9 oktober 2021 organiseren we de Dutch edition van de HandbikeBattle op het Tom Dumoulin Bike Park  (Parijsboulevard, 6135 LD Sittard). De wedstrijd is van 13.00-15.30 uur. Als het weer erom vraagt duurt de wedstrijd korter. Lees meer over de praktische details (en de COVID-maatregelen) van dit evenement.

Klein evenement
In overleg met de medische commissie hebben we moeten besluiten om het evenement klein te houden. De omstandigheden en maatregelen m.b.t. COVID-19 zijn nog te vaag en wij willen de risico’s voor de deelnemers en de organisatie zo veel mogelijk beperken. De Dutch edition wordt daarom een wedstrijd voor de teams van de Nederlandse revalidatiecentra en vindt dus helaas plaats zonder individuele deelnemers en buitenlandse teams.

Medisch paspoort, inspanningstest en COVID-maatregelen
De contactpersonen van de teams hebben inmiddels formulieren gekregen die de deelnemers in moeten vullen, samen met een arts. Daarin staan ook een aantal vragen m.b.t. COVID-19. De Lausanne verklaring en de gegevens van de inspanningstest moeten bijgevoegd worden. Een inspanningstest die is afgenomen na 1-11-2018 is nog geldig voor 2021. Info over de COVID-maatregelen lees je elders op deze website.

Alternatieve evenementen
In augustus en september zijn er gelukkig wel andere evenementen waar de individuele deelnemers aan mee kunnen doen; o.a. de Wellspect Amstel Gold Handbike Xperience op 26 september. Je vindt alle evenementen op de kalender van Handbiken.nl.