februari 7, 2024
Evenement

Trainingsdag en jubileumbijeenkomst HandbikeBattle 6 april

Dit jaar vieren we de 10e editie van de HandbikeBattle! En dat doen we ook in Nederland. Zaterdag 6 april is er een trainingsdag, een officiële presentatie van de teams van 2024 en een reünie voor oud-deelnemers.

Deze dag is mede mogelijk dankzij onze hoofdpartner Uniek Sporten, Fonds Gehandicaptensport en het Ministerie van Defensie / Staff Invictus Team NL.

Alle deelnemers van de HandbikeBattle van 2024, oud-deelnemers, buddies en begeleiders zijn van harte welkom. Het programma is van 11.00 – 17.00 uur.

  • Voor de teamdeelnemers, hun buddies en begeleiders start het programma om 11.00 uur.
  • Vanaf 13.00 uur (na de lunch) zijn de individuele deelnemers, de oud-deelnemers, hun buddies of begeleiders en het publiek welkom.

Locatie
We zijn te gast op de Vlasakkers, een prachtig (afgesloten) terrein van defensie, compleet met hoogtemeters. Het adres: B. Wuytierslaan 198, 3818 LN Amersfoort.

Voorwaarden en kosten
Inschrijving is verplicht. Omdat we op een terrein van defensie verblijven, hebben we ook het nummer van je ID-kaart, paspoort of rijbewijs nodig. En op 6 april moet je je identiteitsbewijs bij je dragen. Ben je chauffeur van de auto waarmee je komt, dan ben je ook verplicht om het kenteken op te geven. 

Voor de trainingsdag en de reünie hoef je niet te betalen.

Jubileumshirt
Ter gelegenheid van het jubileum hebben we een jubileumshirt laten maken. Op het shirt staan alle namen van de deelnemers van de 10 edities. Je kunt dit vooraf bestellen. De kosten zijn €20. LET OP: schrijf je vóór 1 maart in en betaal het shirt direct (NL82RABO0386153639 t.n.v. Stichting Handbike Events
o.v.v. jubileumshirt en voor- en achternaam).

Als je na 1 maart betaalt, bestellen wij het shirt helaas niet voor je. Als je je 1 maart of later inschrijft, kan je geen shirt meer bestellen.

De maattabellen staan in het inschrijfformulier en je vindt ze hier.

Buddies, begeleiders en publiek
Je mag een buddy of begeleider meenemen en mee laten fietsen, maar dit is niet verplicht. Buddies of begeleiders zijn ook verplicht om zich in te schrijven, compleet met het nummer van ID-kaart, paspoort of rijbewijs. En ook zij moeten het identiteitsbewijs op 6 april bij zich dragen en als chauffeur het kenteken van de auto opgeven.

Publiek is welkom, maar ook die moeten zich vooraf inschrijven, compleet met het nummer van ID-kaart, paspoort of rijbewijs. En ook zij moeten het identiteitsbewijs op 6 april bij zich dragen en als chauffeur het kenteken van de auto opgeven.

Programma
11.00 Ontvangst teamdeelnemers 2024 met buddies of begeleiders
11.30 Informatiebijeenkomst teamdeelnemers 2024, hun buddies of begeleiders
– Presentatie Fonds Gehandicaptensport
– Presentatie HandbikeBattle
– Presentatie ambassadeur HandbikeBattle12.30 Lunch. Er zijn lunchpakketten voor de teamdeelnemers, hun buddies of begeleiders
13.00 Klaarmaken training teams, individuele deelnemers, oud-deelnemers en buddies of begeleiders
13.30 Teampresentatie
14.00 Start training
15.30 Einde training   
15.30 Borrel deelnemers 2024, oud-deelnemers, buddies en begeleiders                            

Overige
De handbikers die meedoen aan de training zijn verplicht om een helm te dragen en een vlaggetje op de handbike te plaatsen. Buddies en begeleiders die meefietsen moeten ook een helm dragen.

Inschrijving
LET OP:
Individuele deelnemers 2024, oud deelnemers en hun buddies of begeleiders en publiek schrijven zich online in via dit formulier. Hier kunnen zij ook het jubileumshirt bestellen.

De inschrijving van de teamdeelnemers en hun buddies of begeleiders gaat via de contactpersonen van de teams. Ook het bestellen en betalen van de jubileumshirts gaat via de contactpersonen.