februari 7, 2024
Evenement

Annulering trainingsdag en jubileumbijeenkomst HandbikeBattle 6 april

Helaas moeten we melden dat de geplande trainingsdag en reünie op zaterdag 6 april niet door kunnen gaan. Door onvoorziene omstandigheden bij Defensie is het niet mogelijk om op 6 april gebruik te maken van de accommodatie en het buitenterrein op de Vlasakkers. We hebben gezocht naar alternatieven, maar deze zijn op korte termijn niet beschikbaar, of ongeschikt voor zo’n grote groep handbikers.

Alternatieven
We plannen op korte termijn een informatiebijeenkomst voor alle deelnemers van de HandbikeBattle 2024. Over de vorm en datum informeren we hen binnenkort.

Uiteraard willen we dit jubileumjaar niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseren we in het najaar een feestelijke bijeenkomst, ook voor oud-deelnemers van de HandbikeBattle. We houden je hiervan op de hoogte.

Jubileumshirts
De bestelde jubileumshirts voor de mensen die het evenement bijwonen nemen we mee naar Oostenrijk. De overige shirts sturen we per post op.
Ga je niet naar Oostenrijk, laat ons dan per e-mail weten naar welk adres we het shirt kunnen sturen. Vermeld daarbij ook je voor- en achternaam. Doe dit vóór 1 april en via info@handbikebattle.nl.

Voor alle deelnemers: heel veel succes met de verdere voorbereiding en tot ziens in Oostenrijk. En we hopen de oud-deelnemers in het najaar te zien!