Naar hoofdinhoud

Promotie Ingrid Kouwijzer

Ingrid Kouwijzer deed onderzoek naar de fysieke en mentale effecten van deelname aan de HandbikeBattle. Op 18 januari verdedigt zij haar proefschrift HandbikeBattle a challenging event - A study on physical capacity testing, handcycle training and effects of participation. Volg de promotie online.

Alternatieve HandbikeBattle

Nederland

Om 14.00 uur vertrekken ongeveer 100 handbikers voor de Alternatieve HandbikeBattle. We geven het startschot om 14.00 uur via Facebook Live. Iedereen maakt een tocht van 2 uur in zijn of haar eigen regio. Er is geen gezamenlijke afsluiting. Je kunt elkaar enigszins volgen via sociale media. Deel je ervaringen via facebook, Twitter en Insta […]

HandbikeBattle Dutch edition

Deze wedstrijd is alleen voor teams van de revalidatiecentra. We rijden rondes op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard; in principe van 13.00-15.30 uur. Als het weer erom vraagt stoppen we eerder dan 15.30 uur.

HandbikeBattle 2022

Kaunertal (Oostenrijk)

Als het weer erom vraagt is het woensdag de 22e. Nadere informatie volgt.

HandbikeBattle Zwift training

Op 4 maart is er een Zwift-training voor (oud)deelnemers van de HandbikeBattle van 11.00-12.30 uur. Je kunt via de Zwift Companion app op je mobiel een vriendschapsverzoek sturen naar Dimitri Jongeneel (Handbike Coach). Dimitri zal deze dan accepteren en je krijgt een week voor de training een uitnodiging van hem om mee te doen. Heb […]

HandbikeBattle 2023

Als het weer erom vraagt is de HandbikeBatttle al op woensdag 21 juni. Het definitieve besluit nemen we - samen met onze weerman - op maandagochtend 19 juni. Kort daarna communiceren we dit via sociale media. In de afgelopen jaren hebben we het evenement 1x moeten verplaatsen naar de dag ervoor.