december 18, 2021
Evenement

Inschrijven individuele deelnemers 2022

Voor de editie van 2022 geven wij voorrang aan 33 deelnemers die in 2020 mee zouden doen aan de HandbikeBattle die is afgelast vanwege de pandemie. De inschrijving voor extra individuele deelnemers was van maandag 3 januari 16.00 uur tot dinsdag 4 januari 16.00 uur. De mensen die zich inschreven kunnen allemaal meedoen.

Wie zich nu nog aanmeldt, maakt nog steeds kans om mee te doen:

Je krijgt een bevestigingsmail van Sportvitalit in je mailbox nadat je op de knop ‘aanmelden’ hebt gedrukt. Bericht niet ontvangen? Kijk dan in je spambox en zorg dat de volgende mails niet meer bij je spam belanden. Na je inschrijving nemen wij contact met je op.

Planning en voorwaarden

  • Voor 15 januari 120 euro inschrijfgeld betalen. Nadere info volgt na plaatsing.
  • Voor 15 maart afronden medische screening en zo nodig de inspanningstest. Informatie hierover volgt na de loting.
    Als je na 1 juli 2019 een inspanningstest hebt ondergaan, is deze nog geldig voor de editie van 2022. Je moet dan nog wél een medische screening ondergaan. Óók als je dat in 2020 al deed.
  • Als je voor 1 maart je inschrijving intrekt, betalen we het inschrijfgeld terug minus 40 euro (administratiekosten en kosten Sportvitalit).
  • Als je na 1 maart je inschrijving intrekt, betalen we het inschrijfgeld niet terug, maar krijg je wel het wedstrijdtenue.
  • Als we besluiten dat de editie van 2022 niet doorgaat, betalen we het inschrijfgeld terug minus 20 euro administratiekosten.

Lees meer over de procedure.

Corona
We attenderen je op de huidige Corona-maatregelen en vaccinatie-eisen. Oostenrijk hanteert strenge lockdownregels en ook strenge vaccinatie-eisen (2G). Deze regels gelden ook in de logeerverblijven en in de horeca. Houd daar rekening mee bij je inschrijving voor de HandbikeBattle, want het kan gevolgen hebben voor je. Denk hier vooraf dus goed over na.