december 22, 2019
Geen onderdeel van een categorie

Inschrijving individuele deelnemers editie 2020

De inschrijving voor de individuele deelnemers is open! Schrijf je hier in! Als je het online formulier hebt ingestuurd, krijg je meteen een bevestiging via e-mail.

Het aantal beschikbare startbewijzen voor individuele deelnemers is (voorlopig) 44. Dit heeft alles te maken met de veiligheid op het parcours. In tegenstelling tot andere jaren hebben we de startbewijzen verloot onder de mensen die zich op 1 januari tussen 12.00 uur en 0.00 uur inschreven. Alle mensen die meegeloot hebben, hebben inmiddels bericht gekregen. De inschrijving is niet overdraagbaar.

Er staan momenteel 8 mensen op de wachtlijst. Zodra er deelnemers afvallen, plaatsen we iemand van de wachtlijst. Er zijn inmiddels 15 mensen van de wachtlijst doorgeschoven naar de lijst van individuele deelnemers.

Wij hopen dat we Рnet als andere jaren Рuiteindelijk alle mensen van de wachtlijst kunnen plaatsen! Je kunt je momenteel nog steeds aanmelden; we plaatsen je dan onderaan op de wachtlijst en je hebt écht nog kans om mee te doen!

Het hele proces van inschrijving en medische screening staat op de pagina Individueel in het document Procedure individuele deelnemers HandbikeBattle 2020.